Limba română, întrebare adresată de kristinak56, 9 ani în urmă

Dau coroana multumesc, 5stele si 30 puncte
Compunere de o pagina jumate despre biblioteca


Utilizator anonim: pagina A4 sau de caiet mic?
kristinak56: A4
Utilizator anonim: ok
kristinak56: Dar sa fie ceva mai original
Utilizator anonim: ok
kristinak56: Mai bine acriemi in privat
kristinak56: Si aici scrie ce vre
kristinak56: Si coroana iti dau

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
       Pentru majoritatea oamenilor o biblioteca este doar o simpla bucata de lemn in care se pun cartile.Pentru mine este un cufar in care se acund nenumarate comori ineresante si frumoase.Importanta cartilor nu este prea cunoscuta de oamenii din ziua de azi.
      O biblioteca nu e pur si simpu un loc de depozitare a cateva mii de de volume,e si un lucru viu,cald si familiar.Nu te simti niciodata singur printre carti. Ele sunt ca niste fluturi jucausi. Atunci cand se odihnesc aripile lor stau una intr-alta precum o patura de culori.Dar totusi, ele sunt cu totul si cu totul diferite. Aceste frumoase creaturi numite carti, nu au o singura pereche de aripi, ci sute sau chiar mii; fiecare spunand o alta poveste.
      Eu iubesc biblioteca , un colt de rai al cartilor , ce prind viata si ii invita pe cititori in lumea magica a scrierilor, unde autorii s-au facut remarcati prin faptul ca au iubit mult cartea si biblioteca. 
     Bilblioteca visurilor mele este o camera plina cu nenumarate carti pe toti peretii camerei, de la cele mai groase la cele mai subtiri, de la cele mai valoroase la cele mai slabe.Carti care ascund in ele o comoara mai mare decat si-ar putea imagina cineva.Biblioteca este casa cartilor, o biblioteca ar trebui sa fie mereu curata si plica cu carti ordonate, curate si frumoase.Biblioteca este singurul loc unde ar trebui tinute cartile.Biblioteca este paradisul cartilor.


kristinak56: Multumesc frumos
Utilizator anonim: cp
Răspuns de annagry
1
Biblioteca este locul unde mergem să citim, să ascultăm, să discutăm, să ne întîlnim cu cartea, cu scriitorul, cu editorul, cu pictorul, de ai noştri interesanţi. Biblioteca este locul care ne păstrează amintirile, ne farmecă cu mulţimea de tezaure .
    Din păcate, astăzi Internetul concurează cu biblioteca, dar totuşi, cred că nimeni niciodată nu va reuşi să înlocuiască cartea cu alte surse . Biblioteca va rămâne mereu  deschisa pentru noi oamenii, pentru că ea este cea care ne indruma   spre viitor  In viziunea mea biblioteca este o imparatie a cartilor!







kristinak56: Si tie iti multumesc
Alte întrebări interesante