Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

DAU COROANA+PUNCTE+MULTUMESC+VOT VA ROG MULT!!!!!!!scrie o poveste imaginara folosind urmatoarele cuvinte vecinul,Marte,,cabina telefonica,detectiv

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de StrawberryPOWER
0
Acum o vara vecinul meu s-a decis sa plece pe marte cu cabina telefonica , a vrut sa se faca detectiv. :))) Gg
Răspuns de TeaAndCoffe18
2
                                   O aventura neobisnuita

    
   Da... Si cum spuneam eu era o dimineata placuta, in care cu bine cu rau imi doream sa dorm mai mult, dar un glas puternic, tipator ma intrerupe din somn. Era vecinul. Da acela nebun si ticnit!
   Cum m-am trezit m-am dus si l-am intrebat ce doreste. El mi-a spus ca cineva i-a furat motanul, fara de care nu poate trai. Eram pur si simplu uluit/a. Mi-a spus sa merg sa il recuperez pe Miti, ca de nu e vai si amar de nasul meu...Binee.. Batranul asta ma inspaimanta putin asa ca i-am spus ca totul va fi bine.M-am dus in pod si mi-am luat extraordinarul meu costum de detectiv. Ce nu stiati? Sunt Bob! Bob detectivul.Toti ma cunosc.Am mers la cabina telefonica si i-am sunat imediat pe prietenii mei verzi de pe Marte. Mi-au spus ca un extraterestru urias il are pe Miti. Era datoria mea sa il salvez. Mi-am luat racheta si am decolat spre Marte.. Eiii... Si ce credeti ca s-a intamplat? I-am cam distrus blanita bietului extraterestru. L-am dus apoi pe Miti acasa.
   Batranul Arthur mi-a multumit si-a luat motanul , mi-a trantit apoi usa in nas, si a inceput din nou sa faca pe morocanosul..

                                        -SFARSIT- 

Sper ca iti place!! Chiar m-am intrecut pe mine insami :)) E o compunere de tip "aventura".. Sper ca este pe gustul tau! :)


TeaAndCoffe18: Multumesc foarte mult!! :)
TeaAndCoffe18: Sunt fata! Dar nu conteaza :) Mersi oricum! :)
Alte întrebări interesante