Limba română, întrebare adresată de mihaiionel2021mai, 8 ani în urmă

dau coroana repede va rog din suflet va rog ma ajutati va rog din suflet ba rog va rog

Redactează o compunere de 150 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare cu un animal într- un colț de natură, primavara.
​​​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stancucosmina2009
0

Răspuns:

Într-o zi de primăvară, eu și că[elul meu am plecat la o plimbare prin parc. Ne-am plimbat ce ne-am plimbat și de o dată apare un alt câine mai mare. Cățelul meu a început să mârâie la el dar până la urmă să potolit. Ei doi sau jucat dar din păcate a început ploaia și am plecat acasă. Ce zi frumoasă.


mihaiionel2021mai: stiu dar aicea nu e 150 de cuvimte
mihaiionel2021mai: cuvinte
Răspuns de angelinagiolie
0

Răspuns:

Explicație:

Dimineaţă frumoasă dantelată în nuanţe vii de roş, oranj şi alb, şi-albastru. Soare mijit în ochi de viaţă şi dinaintea lui e pas de căutare ...

Drum lin în faţă se deschide. De-o parte şi de alta tot pădure, pădure veche-n nouă primăvară. Arbori în coajă cenuşie gingaş înalţă fruntea spre bolta, bolta albă. Aduc cu nişte tainici cavaleri ce-aşteaptă în dreapta lor armură o nouă primăvară , tăcuţi de lungi şi aspre căutări.

Stejarii par mai tineri şi aripi crengile întinse au dat în verde crud. Mestecenii în alb costum de dinainte şoptesc o şoaptă de copil cuminte. Şi demni sunt brazii în a lor tăcere ce tind spre rază caldă ce dezmiardă de cânt sub vânt molcom de primăvară.Eu ma jucam cu catelusul meu de companie,ne alergam prin padure,nu jucam cu mingea,il plimbam si cu lesa si multe alte jocuri destractive impreuna.

sper ca te-am ajutat


angelinagiolie: ccoroana?
mihaiionel2021mai: stiu
mihaiionel2021mai: dar nu este despre animal
mihaiionel2021mai: daca vreai te rog poti scrie alta
mihaiionel2021mai: tot aicea
Alte întrebări interesante