Germana, întrebare adresată de MaximusRex, 9 ani în urmă

dau coroana sa traduc textul din germana in romana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Antonia03
1
Philipp are treisprezece ani. El vine din München. Acum el locuiește în Hamburg. El este nou în școală. El are de asemenea și noi rechizite școlare: un stilou, două creioane, patru caiete și un penar.
Azi este luni. Prima zi de școală pentru Philipp. El are prima oră matematică. El trebuie să găsească sala corectă de clasă. El deschide prima ușă. Elevii cântă. Nu, aceasta nu este o lecție de matematică. Philipp merge mai departe, bate la a doua ușă. "Da?", spune profesoara. Philipp deschide ușa. El vede acuarele, pensule, blocuri de desen: Elevii pictează o imagine. Aceasta nu este clasa lui Philipp. "Mă scuzați", spune Philipp și merge mai departe. El este deja foarte nervos, pentru că este deja târziu. "Unde este clasa mea?". El vine în a treia sală de clasă. "Mă scuzați",spune Philipp,"Este aceasta 7C?" "Nu", spune profesorul. "Aceasta nu este 7C. Aceasta este 9B. Pst! Elevii fac exerciții."
El bate la a patra ușă. Un bărbat deschide. "Da?", spune bărbatul. "Mă scuzați- este aici clasa 7C?" întreabă Philipp. "Nu", spune bărbatul."Aici este apartamentul meu. Eu locuiesc aici. Eu sunt îngrijitorul". "Oh, scuzați. Unde găsesc atunci clasa 7C?" "Azi găsești clasa 7C la zoo", spune îngrijitorul. "Ei au azi o zi de excursie."
Răspuns de alfas
1
Filip are 13 ani. El vine din Munchen. Acum locuieste in Hamburg. El este nou in scoala. Are si lucruri noi pentru scoala: un stilou, doua creioane, patru caiete si o mapa. Evident si un nou ghiozdan.
Astazi e luni. Prima zi de scoala pt Filip. Prima ora are matematica.El trebuie sa gaseasca sala de clasa corecta. El deschide prima usa. Elevii canta. Nu, aici nu este ora de matematica.Filip merge mai departe si ciocaneste in a doua usa. Da, spune invatatoarea. Filip deschide usa. El vede acuarele, pensoane, blocuri de desen: elevii deseneaza un tablou.Aceasta nu este clasa lui Filip. Scuze, spune Filip si merge mai departe. El este deja nervos, pentru ca dea este tarziu. Oare unde este clasa mea? Ajunge la a treia sala de clasa. Scuzati-ma spune Filip, este clasa a VII a c? Nu, spune invatatorul. Aici nu este VII c.  Aici este clasa a  IX a b. Pst! Elevii scriu o lucrare. 
El ciocaneste la a patra usa. Un barbat deschide. Da?, spune barbatul. Scuzati-ma este aici clasa a 7a c? intreaba Filip. Nu, raspunde barbatul, aici este locuinta mea. Eu locuiesc aici. Sunt administratorul cladirii. O, imi pare rau. Unde gasesc clasa a 7a c? Clasa a 7 a c astazi o gasesti la zoo, spune administratorul. Astazi e zi de drumetii.

MaximusRex: ea a stiut mai bine am luat 10
alfas: A mai uitat sa traduca cate o propozitie, dar important este ca ai luat o nota f buna. Succes!
MaximusRex: ms la fel
Alte întrebări interesante