Limba română, întrebare adresată de Gigel213, 9 ani în urmă

DAU COROANA SI 30 PUNCTE VA ROG
Continue in 15 rinduri povestirea''Era sfirsit de martie.Intr-o zi de vineri,ma intorceam de la scoala.Ma gindeam la ale mele,fara sa observ ce se intimpla in jur.La un moment dat,.......''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandraFazakas
3
....un necunoscut a venit la mine si ma intrebat daca stiu unde este o florarie, eram foarte timida si am fugit (era jenant) acea persoana se uita la mine cu ochi holbati de mirare si dupa a plecat in treaba lui.Am fost speriata fiindca nu stiam unde este o florarie si nu am dat nici un raspuns , nici macar "nu știu" nu am spus am fugit.Dar cum ma intoarsem ea statea in spatele meu cu o haina de blana si cu un biet chiwawa in brate machiata ca o papusa barbie statea si se holba la mine. Si dupa mia spus "fetito ce cauti aici nu trebuia sa fi la scoala?"
nu am raspuns mam prefacut a fi surdă si am plecat casa mea nu era departe ,mam dus acasa, mai degraba am fugit si mam dus in camera mea......Ceee? Ma trezisem era doar un vis. Dar astazi mam intalnit cu aceasi femeie la fel imbrachata intro haina de blana si cu catelusul in mana plimbanduse orin parc.Nu am spus nimic miam vazut de treaba mea si mam dus acasă.A fost o zi ciudată.

Sper ca team ajutat. : )
Alte întrebări interesante