Engleza, întrebare adresată de TrenulețulAlfabet, 8 ani în urmă

Dau coroană!!!!!!!! Traduceți fără google translate textul scurt de sus!

Anexe:

Apaplat2minerala: În această imagine putem observa 4 persoane: un bărbat, o femeie și 2 copii./ Bărbatul este doctorul John Parker. Acum este acasă, după munca grea de azi. Stă lângă fereastră./ Doamna Parker, soția doctorului John Parker, stă într-un fotoliu. Ea citește o carte./ Domnul și doamna Parker au 2 copii, un fiu, Tom, și o fiică, Ann.
Apaplat2minerala: Tom avea 9 ani săptămâna trecută. E elev în clasa a treia. Acum scrie un exercițiu în caietul său. Tom a fost întotdeauna un elev bun și harnic (sârguincios) și părinții lui sunt foarte mândri de el./ Micuța Ann va împlini 4 ani în 2 luni. Încă nu merge la școală, nu are lecții de învățat. Tot ce are de făcut este să se joace. Uită-te la ea! Se joacă cu păpușile ei pe covor.
Apaplat2minerala: Am folosit ,,/" pentru a face diferența dintre fiecare alineat. Aș fi făcut spam dacă aș fi trimis comentariu pentru fiecare alineat. XD

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iFrmy
1
În această poză vedem patru persoane: un bărbat, o femeie şi doi copii.
Bărbatul este doctorul John Parker. Acum este acasă după o zi de muncă grea. El stă aproape de fereastră.

Doamna Parker, soția doctorului John Parker stă într-un fotoliu. Ea citeşte o carte.

Domnul şi doamna Parker au doi copii, un fiu, Tom, şi o fică, Ann.
Tom avea nouă ani săptămâna trecută. El este un elev în clasa a treia. Acum scrie un exercițiu în caietul lui. Tom a fost mereu un elev bun şi digilent iar părinții lui sunt foarte mândrii de el.

Micuța Ann va avea 4 ani în două luni. Ea încă nu merge la şcoală, nu are nici o lecție de învățat. Tot ce are de făcut este să se joace. Uită-te la ea! Se joacă cu păpuşile ei pe covor.



Sper că te-am ajutat!

TrenulețulAlfabet: în sfărsit
iFrmy: coroană
iFrmy: ??
TrenulețulAlfabet: da
iFrmy: ok..astept
Alte întrebări interesante