Limba română, întrebare adresată de Alis2000, 8 ani în urmă

Dau coroană!!! Vă rog!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de davidlembrau
1

Răspuns:

    Apartamentul 15 al Blocului 2A din București. O locuinta banala, respectand normele comuniste de construire si proiectare, dar impodobita si reînnoită de design-uri proprii, dupa gusturile personale ale locuitorilor, noi. Doua dormitoare inguste, dar suficient de spatioase pentru o famile atat de putin numeroasa ca a noastra, se aseaza la rand, unul dupa altul, in partea dreapta a bucatariei.

    Sufrageria pe care noi am transformat-o intr-un living si am modernizat-oo prin introducerea balconului in casa, se afla la capatul nordic al casei. Nimic interesant de vazut la modul de constructie sau la pozitionarea zidurilor acesteia. Mobilierul nou, de design futurist, extravagant, impodobeste peisajul, iar canapelele incomode, dar la moda, strajuiesc o masa rotunda si inchisa la culore de cafea. Nu are usa, deoarece am considerat ca pare a fi mai nou decat este daca implantam un fel de draperie cafenie ca are rolul de a o separa de hol.

    Deoarece living-ul este singura camera forte adecvata traiului modern de confort, ea va reflecta intotdeauna frumusetea si futurismul apartamentului nostru.

*futurist, futurism=de viitor, modern


Alis2000: mersi...
davidlembrau: Npkț
davidlembrau: npk*
Alte întrebări interesante