Engleza, întrebare adresată de hristiannastiusa6969, 8 ani în urmă

Dau coroanaaaaaa
Imi puteti va rog traduce acest text urgent.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ani2513
0
Există câteva lucruri care fac viața pe Pământ posibilă. Pădurile sunt printre ei. Acestea sunt o sursă majoră de oxigen pentru aerul pe care îl respirăm. Pământul ar fi probabil o planetă fără viață fără păduri. Noi, moldovenii, suntem norocoși să avem pe acest mic ținut de pământ Codrii rece și umbrit Codrii Codrii sunt dealuri și văi acoperite cu păduri. Vechile stejari le fac să arate maiestuoase și mai misterioase. Aici vedem plopi, arbori și cel mai înalt fag cu ramuri de până la 27 de metri. Există pete însorite, înconjurate de salcam și tei. Codrii înseamnă livezi bogate și podgorii, sate vechi, crăpături cu salcii, parfum dulce de flori și trilogii de păsări. Traseele de coborâre duc la polenii frumoși cu flori colorate. Oamenii vechi își mai amintesc încă vremurile în care locuiau în această zonă o mulțime de icre, mistreți, vulpi, lupi, martens și fazani. Din păcate, majoritatea au dispărut. Datoria noastră este să protejăm Codrii pentru generațiile viitoare.
Răspuns de ovi50
0
Codrii

Sint citeva lucruri care fac posibila viata pe pamint.Padurile sint printre acestea.Ele sint surse majore de oxigen pentru aerul pe care il respiram.Pamintul ar fi probabil o planeta lipsita de viata fara paduri.
Noi ,moldovenii, sintem norocosi sa avem pe aceasta mica bucata de pamint,racorosii si umbrosii Codrii.
Codrii sint dealuri si vai acoperite de paduri.Stejari seculari ii fac sa arate maiestos si misterios.Aici puteti vedea plopi,artari,si cei mai inalti fagi,cu ramuri de 27m.Exista poienite inconjurate de acacia si tei.
Codrii inseamna livezi bogate si vii,sate stravechi,ape curgatoare strajuite de salcii,mirosuri imbietoare de flori si triluri de pasarele.Ppoteci serpuitoare duc la luminisuri/poienite cu flori multicolore.
Batrinii inca isi amintesc vremurile cind o multime de caprioare,porci salbatici,vulpi, lupi,jderi si fazani traiau in aceasta zona.Din pacate majoritatea au disparut.Datoria noastra este sa protejam Codrii pentru generatiile viitoare.

ovi50: vezi ca ti-am facut o mica prezentare
Alte întrebări interesante