Limba română, întrebare adresată de MUZICAAAAAAAAAAAAAA, 9 ani în urmă

DAU CORONITA ! SALUT ! FACETI O SCURTA COMPUNERE ( 6 - 8 PROPOZITII ) IN CARE SA FOLOSITI VERBELE : A VENI , A PLUTI , A VESTI , A ASTERNE , A ADUCE . PLS !!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bestfriend1
1
Am venit ieri pe la cesul al 6 de la cumparaturi .Mergind spre casa minte mea plutea in diferite vise care vroiam sa se realizeze .Mergind pe drum am gasit pe jos o cutie cu diverse chestii si am aduso acasa ca sa vad ce este in ea .Am aajuns acasa am deschis cutia si in ea erau niste poze cu un cantaret vestit ,am asternut in camera pe tumba o fata de masa si am pus poza aea acolo in ficare zi ma uitam la si imi placea asta foarte mult.

Răspuns de emanuelabirda
1
Odata venita vara eu cu familia mea ne-am decis sa mergem cu totii intr-o vacanta la mare. Eram aproape de destinatie si din masina se vedeau o grămadă de copii care pluteau deasupra marii albastre . Tata parca masina si eu imi luai lucrurile aduse de acasa pentru a face disractia mai frumoasa . Nisipul era cald si pe fata mea se asternu un zâmbet văzând atâtea copii si oameni. Dupa o ora părintii mei imi aduseră vesti ca va veni si verisoara mea preferată sa petreacă vacanta cu noi. Acea zi a fost de neuitat SPER SA ITI PLACA!!!
Alte întrebări interesante