Limba română, întrebare adresată de brianna288, 8 ani în urmă

Dau coronita si 50 p ! Scrie un basm modern in care sa aduci personajele din basme in prezent . in acest basm pot fi mai multe personaje din diferite basme ! Va rog , urgent!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaelapop526
1
A fost odata ca niciodata o fata frumoasa care, cat era ziua de lunga, stergea cu degetele ei delicate ecranul telefonului in cautarea Printului cel frumos. Cand in sfarsit il gaseste, se intalnesc intr-un bar, se plac pe loc si se iubesc cu nesat pana la rasaritul soarelui. Dupa care, fiecare isi vede de treaba lui si nu se mai intalnesc niciodata. Sfarsit.

Răspuns de PISCUTZAPIS
1

Intr o zi de vara după ce printul o trezi pe frumoasa adormita aceștia au ales sa meargă la o plimbare in parcul din pădure.

Când au ajuns acolo au observat ca la marginea pădurii se găsi o mica căsuța. Aceștia nu au stat mult. oe gânduri si au intrat in mica casa care avea ferestrele ca un pahar și un mic rău cristalin in fata căsutei.

Când au intrat au fost mirați sa o vadă pe alba ca zăpada la o petrecere împreună cu cei 7 pitici.

Aceștia sărbătoreau faptul ca a câștigat Dinamo un meci iar frumoasa adormita si printul fiind si ei fani Dinamo s au alăturat petrecerii.

Aceștia au petrecut trei zile si trei nopți pentru ca asa evenimente se întâmplau rar.


brianna288: Multumescc :)))
Alte întrebări interesante