Limba română, întrebare adresată de dettrd1334, 8 ani în urmă

de alcatuit un text argumentativ la tema bine faci bine gasesti ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de popovicievelina
2

Răspuns:

Sunt de parere ca afirmatia " Bine faci , bine gasesti " este intru totul o afirmatie adevarata. Deoarece facand bine si fiind bun cu ceilalti din jurul tau vei atat pentru altii cat si pentru tine insuti un om implinit .

In primul rand , binele facut neasteptand ceva in schimb este cel mai frumos lucru , si persoana care l face (fara a astepta ceva in schimb) denota ca are un suflet bun , si cu siguranta atunci cand se asteapta mai putin ..binele ii va rasari in cale. Poate nu de la persoana careia , ea i a facut bine , ci de la altă persoana .

In al doilea rand , facand bine cei din jur te vor considera o persoana sufletista, corecta si cinstita . Vei fi apreciat pe oriunde vei merge . Fata iti va fi senina tot timpul , pentru ca facand bine mai mereu , devii un om senin , atat sufleteste cat si trupeste .

In concluzie acesta'i afirmatie "Bine faci bine gasesti " i se mai poate alatura si zicala " binele invinge raul " , cred cu tarie ca daca cineva face bine , nu va fi uitat , nici lasat in urma si afirmatiile corespunzatpare i se vor indeplini la momentul potrivit .

(stiu ca arata mai mult ca o compunere argumentativa , dar sper sa iti placa si sa iti fie de folos , scuze daca am mai faci mici greseli gramaticale

Explicație:

succes!

Alte întrebări interesante