Geografie, întrebare adresată de ralucaalexia, 9 ani în urmă

De cand exista școala?


myYOUTUBE: in romania?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amicsina
0
Şcolile moderne sunt derivate din cele greceşti şi romane. În vremurile străvechi, grecii îşi ofereau cunoştinţele unei persoane, unui copil în special, în particular. Alţii călătoreau pentru a-i învăţa şi pe alţii în drumurile lor. Aveau locuri dedicate în care făceau acest lucru. Asta seamănă mai mult cu şcoala din zilele noastre. Platon, unul dintre cei mai mari filosofi greci, a fost primul care oferea lecţii educaţionale cu regularitate, de peste trei ore în locuri speciale. Aceste locuri se numeau academii. Această şcoală era ţinută la gimnaziu, care era iniţial o paradă sau o practică la sol pentru oaste. A fost una din primele școli ale lumii. :))
Deci dă vină pe Greci dacă există școala pentru că ei au inventat-o , la fel și tăblița pe care scriau literele , inventate tot de ei.
Sper că nelămurirea ta a fost corectată.. coroană?
Răspuns de myYOUTUBE
0
Scoala a existat din totdeauna desi in plan material, deoarece marile descoperiri nu au fost in scoli, s-au predat acolo, desi nu observam invatam lucruri noi adesea, acestea fiind foarte interesante. Concluzia scoala o traiesti in plan material cat si fizic.

Alte întrebări interesante