Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

DE ce este importanta ora de religie compunere de o pagina lunaga ....
Atentie dau 35 puncte .... dau coroana va rog am nevoie urgent
urgent .... dece este inportanta ora de religie pentru mine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreea2009
31
 Religia este si ea o materie la fel ca si celelalte.
 Pentru mine,religia este importanta in scoli deoarece invatam lucruri noi despre Dumnezeu si despre alti Sfinti. Aflam caracteristicile fiecarui Sfant important din istoria religiei. 
   Invatam cum s-a rastignit Iisus pentru noi si cate lucruri a facut Dumnezeu pentru binele oamenilor de pe Pamant.
    Voi ce ziceti? Pentru voi religia este importanta sau nu? 
Răspuns de tomitagogiu11
58
      Cu trecerea timpului,oamenii au uitat ce e adevarata credinta,sprijinul gasit in Dumnezeu,adevarata bogatie a sufletului nostru.Pentru multe persoane ora de religie este nesemnificativa,considerand-o doar o ora in plus si care nu aduce foloase in viata elevilor,ceea ce este cu totul gresit.
       In opinia mea,ora de religie este un foarte bun prilej in a fi ,macar si pentru o ora,mai aproape de Dumnezeu.Prin intermediul ei,invatam cum sa ne rugam,sa credem in Iisu Hristos si,totodata,sa.-i multumim pentru toate cate ne-a dat noua.Pe langa Biserica,casa Domnului,noi putem invata  la ora de religie ce inseamna cu adevarat sa te bucuri de toate cate ai si sa fi recunoscator aproapelui tau ,dar mai ales lui Dumnezeu.
       Consider,de asemenea,ca lipsa acestei materii este un gol in ,atat in sufletul nostru,cat si in cunostinte.Pe langa cele spuse mai sus,ora de religie este un prilej in a ne imbogati cunostintele.Prin intermediul ei,putem cunoaste faptele lui Iisus,legendele spuse inca din cele mai vechi timpuri si pana in prezent despre intreaga istorie a religiei,despre minunile savarsite de Iisus si multe altele.Poate ca unii considera o povara in plus aceasta materie,dar eu cred cu tarinta ca ea este un portal intre Lumea de Sus si lumea noastra.
        Adevarata credinta nu consta in a spune ca esti credincios lui Dumnezeu,dar apoi sa gresesti in fata Lui la prima ocazie;ci adevarata credinta este aceea in care noi dovedim ca putem sa lasam in urma noastra pacatele pentru totdeauna,urmand calea ce buna.
        De aceea ora de religie este foarte importanta pentru mine!

tomitagogiu11: pai o sa-ti apara in curand
tomitagogiu11: :)))
tomitagogiu11: si mersi pentru sustinere
tomitagogiu11: n-ai pentru ce:)))
Roxana2005Colin: Mulțumesc
ramonanemtanu: Mersi ! :))
tomitagogiu11: cu placere:)))
Alte întrebări interesante