Limba română, întrebare adresată de dcojocari07gmailcom, 8 ani în urmă

De ce este importantă școala? Explicați în 4-5 propoziții.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vasilika87
3

Răspuns:

Școală are o mare importanță în viața.Pentru a avea un viitor ,și să ai un rost în această viață trebuie sa înveți și să te pregătești sistematic de ore . Dearece tot ce înveți din clasele primare pina la liceu îți va trebui la orice profesie .Și chiar în viața de zi cu zi.

Răspuns de mmarinelaaa
0

 Valoarea școlii, în opinia mea, este una incotestabilă. În primul rînd școala este instituia în incinta căreia se desfășoară procesul educațional, iar într-o altă interpretare, utilizăm destul de frecvent conceptul de școală a vieții.

Pe parcursul celor doisprezece ani școala formează, dezvoltă și educă personalitatea omului. Fiecare dintre noi vine la școală cu un anumit mic bagaj de cunoștințe și cu cei ”șapte ani de-acasă!”, iar școala, prin munca asiduă a profesorilor contribuie la acumularea cunoștințelor în diferite domenii ale cunoașterii umane "fizică, chimie, matematică, etc. , cît și la dezvoltarea unei personalități armonioase în plan spiritual și moral. În rest, experiențele trăite de noi se înscriu în agenda personală a școlii vieții.

 Școala în viața mea reprezintă provocare , prezent și viitor, vise și scopuri realizate, amintiri și experiențe deosebite.

Alte întrebări interesante