Limba română, întrebare adresată de stelianpatrasc, 9 ani în urmă

de o poveste , compusa de tine personal .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicub
0
Era odata ca niciodata o baba siun mosneag . Ei au facut carne coapta si sau dus la prasit. Mergind un hot îi mirosea a carne strica el zavorul intra incasa si maninca carnea iar in tava se ca*ca . Vine mosu si baba cin se uita un ca*a*. -Cine putea sa ne manince carnea.intreaba mosu -Musca ceea de pe soba raspunde baba O luat mosu sitoriu musca sî pune pi sob mosu bah strica soba musca se punea pe masa mosu pah strica masa musca se puse pe capul babii mosu pah usidi baba -Of of am usis baba valele si sa fac. Plingea mosul in continu . asta fost povestea mea va rog sami dati o stea :D (GLUMESC)
Răspuns de marynutza
1
     A fost odata ca niciodata.....
     O printesa numita Alice careia ii murise mama..Aceasta printesa locuia intr-un balat foarte mate impreuna cu tatal sau.Intr-o zi de vara aceasta se decise sa mearga intr-o tabara de printese de care acolo putea ajunge doar cu vaporul.
     Cand ajunse acolo isi dadu seama ca a incurcat taberele si ca a ajuns intr-o tabara de vedete Pop.Acolo era o fata foarte inganfata care nu o suporta si care se numea Marck.Aceasta avea si iubit.
     Cele doua nu se suportau una pe alta nici cat negru sub unghie.Alice cu timpul incepu a fi mult mai buna la cantat muzica Pop.
     Iubitul lui Marck se despatise de ea si a inceput sa se indragosteasca de Alice.
     Alice stia ca nu trebuia sa se indragosteasca dar a facuto.Dupa un timp Alex(iubitul lui Marck) o ceru de iubita pe Alice.Ea accepta.
    La final Alice si Marck au facut un duet de ramas bun pe scena.Alice o lasa pe Marck sa castige.Aceasta afla de patania lui Alice si de atunci se imprietenisera.Marck a trecut peste despartirea de Alex si s-au intors cu totii acasa fericiti de prietenii pe care sii facuse fiecare dintre ei la tabara promitand ca se vor intoarce si la anul.
          Si-am incalecat pe-o capsuna si va spusei o mare minciuna!!

Sper ca te-am ajutat!


marynutza: Palat* scz gresisem
Alte întrebări interesante