Limba română, întrebare adresată de mariahoricanu15, 8 ani în urmă

De povestit toata povestea Pippi Șosețica se îmbraca,va rooogggg eu foarte foarte mult dau coroană.Povestea are 129 pagini​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RARES8642
1

Răspuns:

Desi e orfana, Pippi e o fetita de noua ani care locuieste singura in Vila Vilekulla cu o maimutica si un cal.

Tommy si Annika sunt veciniii ei, dar si tovarasii ei de joaca, fara ei, Pippi nu s-ar distra deloc.

In prima zi cei trei sunt cautatorii-de-chestii si cauta lucruri ascunse. In alta zi, isi fac aparitia doi politisti cu care Pippi se joaca de-a leapsa. Dupa inceperea scolii, cei doi frati constata ca le lipseste Pippi, asa ca o conving sa vina la scoala, dar, dupa o zi, nu o mai vad pe la scoala, asa ca tovarasii isi gasesc ascunzis intr-un copac si fac pic-nic in padure. Apoi, cei trei merg la circ, si dupa aceea, Pippi e invitata la cafea, unde nu se comporta tocmai cum ar fi trebuit.

In final, Pippi isi serbeaza ziua de nastere si toti se distreaza.

sper ca te ajută

e un pic cam lunga


mariahoricanu15: trebuie sa povestesc pagina cu pagina,dar ms pentru raspuns
Răspuns de vladistefanescu
0

Răspuns:

Explicație:

Pipi Sosețica era o fata foarte nezdravănă .Ea locuia singură, mutându-se recent într-un nou cartier.Acolo își facu prieteni pe doi frați. Ei îi povestită pipi șoseticăi despre cum este la școală. Aceasta convinsă de spusele prietenilor săi merse să vadă. La școală credea că e mai distractiv ,dar se plictisi când vedea că profesori doar învățau copii. Așa că din aceea zi nu mai merse la școală.

Altădată veniră niște hoți veniră ca să o jefuiască dar ea o luă ca pe o glumă,și îi zapaci de cap cu dansurile pe care îi placeau.

aștept coroana


mariahoricanu15: trebuie sa povestesc pagina cu pagina
mariahoricanu15: :(
Alte întrebări interesante