Limba română, întrebare adresată de musatmario23, 8 ani în urmă

de realizat o compunere de maxim o pagină în care să povestiți ce doriți sa faceți in vacanță... in care sa folosiți expresii deosebite, dar și părțile de vorbire va rog am nevoie repede Dau Coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Daniellavsc
1
Vacanța pentru mine este perioada in care pot sa ma relaxez și sa practic activitățile mele preferate in fiecare zi.
Deobicei, prefer sa plec la bunici. Acolo ma cheamă câmpia verde și livada de mere necoapte, ma striga soarele arzător care vrea sa îmi vegheze jocul, prietenii mei care ma așteaptă cu nerăbdare. Niciodată nu greșesc când aleg sa petrec o parte din vacanța mea la țara. Acolo împletesc cele mai frumoase amintiri și îmi desenez o copilarie interesantă. Cu siguranța anul acesta o sa plec la bunici!
Alteori, prefer sa plec acolo unde vântul maritim ma cuprinde călduros și desigur ca la mare! Mereu am iubit marea ! Îmi da o stare de libertate și bucurie. Ador sa înot și sa construiesc castele de nisip pe care mareele mi le spulbera. Însă este distractiv ! Între planurile mele se înscrie și plecarea la mare.
Și desigur ca îmi doresc sa petrec vacanța cu familia și prietenii mei. Astfel o voi petrece frumos, indiferent de locul in care ma aflu.
In concluzie, planurile mele pentru vacanța sunt destul de palpitante, însă nu întotdeauna lucrurile merg după plan! Vacanța mea va fi una de neuitat!


In compunerea aceasta ma refer la vacanța de vara. Succes !!
Alte întrebări interesante