Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

De scris o compunere despre sufletul nostru .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de drandrealina
0
Sufletul nostru. Un amalgam de emotii, zambete, lacrimi, trairi. Fiecare cuvant, gest, privire, fiecare secunda a lasat ceva in urma sa, ceva ce, in sufeletul fiecaruia dintre noi este lecat de o amintire.
Nimeni n-a reusit sa descrie din punct de vedere stiintific sufletul. Asta fiindca fiecare suflet este diferit, avand ceva mai sacru si mai pretios. Secundele trec, visele se scurg, emotii si felurite sentimente ne fac pe noi sa ne dezvoltam intr-o unicitate desavarsita. Lasat la o parte asta, toate religiile lumii afirma cu desavarsire imortalitatea sufletului, insa nimeni n-a dovedit-o mai concret decat NOI o putem face. Asta datorita faptului ca fiecare suflet de pe planeta aceasta,chiar daca sunt miliare, fiecare este complet diferit.
Cu siguranta, daca as putea sa dau o definitie sufletului, n-as putea, fiindca toate cuvintele ce ar insusi acest dar de aur al omenirii nu ar exista in nicun vocabular la un loc, Dar, un lucru stiu cert; sufletul inseamna viata, oameni si...impuritate.
Alte întrebări interesante