Limba română, întrebare adresată de taneadarius, 8 ani în urmă

De scris un text din 5 propozitii despre "Cum am ajuns intr-o lume fantastica,ce am facut acolo,ce am mancat,cum erau oamenii..."

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valentina2007
1

Călătoria


Într-o zi eram afară, jucându-mă cu mingea. Din greșeală am aruncat-o într-un tufiș. M-am dus să o i-au! Ce să vezi? Acolo era un portal spre o altă lume.! Eram curios(ă) să văd cum este acolo... Am intrat.. Ghicește ce era acolo? Era un mic sat cu spiriduși. Când m-au văzut au venit la mine și m-au întrebat cum am ajuns acolo. Le-am povestit tot.. Oricum voi știți cum am ajuns în satul spiridușilor... După ce le-am povestit., m-au chemat la masă cu ei. Am mâncat o salată de fructe de pădure(era foarte bună), iar ca desert gogoși umplute cu cacao.. Mie mi-a plăcut călătoria.. Am uitat să vă spun că aceștia mi-au spus să mai vin pe la ei! Aș vrea să rămân acolo pentru totdeauna... O să mai vin doar dacă nu o să dispară portalul. Dacă o să mai mă duc, o să te i-au și pe tine pentru a vedea cât de draguti sunt spiriduși!

Sper că te-am ajutat!


Valentina2007: Acolo la sfârșit am pus din greșeală î....Să pui tu o.. La propoziția "Dacă o să mai mă duc acolo, î(aici să pui o) să te i-au și pe tine pentru a vedea cât de draguti sunt spiriduși.."
taneadarius: ok mersi!!!
Valentina2007: Cu plăcere! În ce clasă ești?
taneadarius: clasa a-5-a
Alte întrebări interesante