Engleza, întrebare adresată de bebemic3, 9 ani în urmă

De tradus in romana
Westminster Abbey, built in Gothic style, has been the scene of the coronation of sovereigns from William the Conqueror in 1066 to Elizabeth
2 in 1953. One of the greatest treasures of the Abbey is the oaken Coronation Chair , made in 1300. It also contains the graves of kings and queens, politicians and churchmen,and the famous Poets' Corner.
10 Downing Street has been the home of the British Prime Minister since 1732 .It is the symbol of British political power.
The Barbican Arts Centre is a good example of modern architecture in Britain . The complex of glass, concrete and steel buildings includes a concert hall ,a theatre and art galleries.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Doaga1234Diana
11
Westminster Abbey, construita in stil gotic, a fost scena incoronarii  suvenarilor de la William Cuceritorul in 1066 la Elizabeth 2 in 1953. Una dintre cele mai mari comori ale Abbey este Incoronarea Scaunului de Stejar, realizata in 1300. Acesta contine, de asememea, mormintele regilor si reginelor, politicienilor si clericilor si celebrul........ (Aici nu am stiut ce inseamna.).
Strada Downing numarul 10 a fost originea prim-ministrului britanic,in 1732. Este simbolul puterii politice si britanic. Centrul de Arte Barbical este un bun exemplu de arhitectura moderna dim Marea Britanie. Complexul de cladiri de sticla, beton si otel include o sala de concerte, teatru si galerii de arte.
Sper ca e bine, coroana?
Răspuns de MihaelaD8
6
Construită în stil gotic, Catedrala Westminster a fost scena încoronării suveranilor precum William Cuceritorul în 1066 și Elisabeta a 2 a în 1953. Una dintre cele mai de preț comori ale catedralei este Scaunul Încoronării făcut din stejar în anul 1300. Tot aici se află și mormintele regilor și reginelor, ale politicienilor și clericilor, precum și faimosul Colț al Poeților.
Strada Downing numărul 10 este reședința primului ministru încă din 1732. Este simbolul puterii politice britanice.
Centrul de Arte Barbican este un exemplu bun al arhitecturii moderne britanice. Complexul de clădiri din sticlă, beton și oțel include o sală de concerte, un teatru și galerii de artă.
Alte întrebări interesante