Engleza, întrebare adresată de DanieL123123, 9 ani în urmă

De tradus lectia..in romana !! MULTUMESC
DAU COROANA

Anexe:

DanieL123123: am uitat sa dau punctele celelate daca o faceti le dau

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ToxicCandy
0
Nu conteaza daca vremea e buna sau rea, adevaratii dependenti de surf sunt mereu pe valuri.
Surfing-ul este unul din cele mai populare sporturi de apa ale lumii, s-a intins de pe insulele Hawaiiului, unde a aparut, pe toate plajile lumii.
Newquay este capitala surfing-ului in Marea Britanie. Nu e la fel de insorit sau calduros ca pe Plaja Bondi din Australia sau pe plajile sudului Californiei, dar pentru mii de surferi care vin aici este "Orasul surfului"- cel mai tare loc in Anglia. Surful este cea mai importanta parte a economiei din Newquay de la inceputul anilor 1990. In fiecare an atrage tot mai multi tineri. Astazi sunt treizeci de magazine de surf in oras.
In Newquay, e o diferenta mare intre surferii seriosi si asa numitii "baieti ai plajei". Cei seriosi sunt mult mai puternici, mai slabi si mai in forma decat baietii plajei. Traiesc sa faca surf si nimic nu le intra in cale. Fac surf de trei ori pe zi daca pot, iarna si vara, si nu par sa observe vreodata frigul.
Un surfer normal este Flip, in varsta de 21 de ani (nimeni nu ii stie numele adevarat). S-a lasat de slujba lui dintr-un supermarket in Londra acum doi ani si a fost in Cornwall de atunci. Flip lucreaza part-time ca asistent intr-un magazin de surf dimineata si ca barman intr-un hotel noaptea. Nu a avut nicio noapte libera de 7 saptamani dar spune: "Nu sunt nefericit, pentru ca slujbele imi lasa dupa-amiezile libere pentru surf. Stiu ca nu am o cariera dar nu ma pot opri din surf. Ma astept ca intr-o zi stilul meu de viata sa fie impartial si sa trebuiasca sa imi iau o slujba full time. Dar pentru moment sunt fericit"
Alte întrebări interesante