Franceza, întrebare adresată de alexandra556, 9 ani în urmă

De tradus scrisorea

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spidie
0
Draga prietene,

A trecut mult timp de cand nu ti-am mai scris; iti vorbisem deja despre proiectele mele de vacanta si stii ca ezitam intre munte si mare. Ei bine, pe 15 august,  mi-am luat zborul (cu avionul ;)) sptre Bretagne, unde am petrecut aproape o luna. O vacanta vesela, cu soare, o luna de fericire pura! Totul a fost perfect si nu a fost o clipa de plictiseala. M-am scaldat, am stat la soare, am navigat pe o barca cu pânze, si chiar era sa câstig o cursa.
  Bretagne este regiunea ideala unde te poti revigora. Climatul este blând, peisajele sunt  odihnitoare, suntem departe de stresul din Paris. Am fost uimit de peisaje! Aerul marii mi-a reincarcat bateriile si ma simt in plina forma. Am o singura idee in minte:  sa reinoiesc experienta anul urmator.
 mi-am facut un nou prieten. Se numeste Marc. si este un tip super simpatic.
Petreceam mult timp impreuna: diminetile la plaja, dupa-amiezile la concerte in aer liber, noaptea era muzica la maxim in toate strazile orasului...
Am o gramada de amintiri.Am facut multe fotografii, sa-mi amintesc de toate aventurile.
Dar vacanta a fost prea scurta. Din fericire, in curând va incepe scoala si voi putea in sfârsit sa-mi revad colegii. Vom avea mii de lucruri de povestit.
 Si tu, vacanta ta cum s-a petrecut? Sunt nerabdator sa aflu noutati despre tine.
  Cu prietenie,
                                     Jacques

Alte întrebări interesante