Franceza, întrebare adresată de ZeeBix, 8 ani în urmă

De tradus:

Serge Nadec est l'un des meilleurs navigateurs actuels: il a ete le premier a traverser l'Atlantique a la voile.
En moins d'une semaine. C'est a bord de sos immense catamaran, << Jet Service 5 >>, a la Trubute-sur-Mer, en Bretagne, que Francois Gorget a recontre ce passionne de l'oceane.
-Je trouve que votre bateau est une fantastique bete de course.
-J'aime bient Jet Service 5! Pour moi, c'est plus qu'une formidable machine a voiles, qui peut foncer sur l'eau a 55 kilometres a l'heure: c'est un copain qui a beaucoup de personnalite.
-Avez-vous parfois l'impression d'etre un surhomme?
-Alors la, pas du tout. Ma seule difference avec un autre sportif, c'est qu'en mer je vis sur une autre planete. Je ressemble a un montagnard qui escalade l'Everest.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rodicajurescu
0
       Serge Medec e unul din cei mai buni navigatori actuali: el a fost primul care a traversat Atlanticul cu un vas cu panze, in mai putin de o saptamana. La bordul imensului sau cataraman  "Jet Service 5", la T.-sur-Mer, in Bretania, F.G. l-a intalnit pe acest pasionat al oceanului.
- Pare ca ( =gasesc ca) barca dumneavoastra e un fantastic animal de curse.
- Il iubesc mult pe "Jet Service 5"! Pentru mine e mai mult decat o formidabila masina cu panze ce poate inainta pe apa cu 55 km/h: este un tovaras care are multa personalitate.
-Aveti uneori impresia ca sunteti supraom?
-Nu, deloc. Singura mea diferenta fata de alt sportiv este ca pe mare eu traiesc ca pe o alta planeta. Ma aseman cu un om al muntelui ce escaladeaza Everestul.
Alte întrebări interesante