Limba română, întrebare adresată de sofialoredana, 9 ani în urmă

Deci am un exercitiu la limba romana si nu imi vine nicio idee pe moment. Cerinta suna asa "Povestiti, intr-o compunere de 10-15 randuri, o intamplare pe care o considerati definitorie pentru cuvantul "prietenie". Va rog mult sa ma ajutati. E urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ana2727
1
                                             Prietenie
 
   De fiecare data cand ma gandesc la prietenul meu cel mai bun din copilarie...pur si simplu imi vine a rade.TOT ce am facut cu el tinea de amuzament.
   Intr-o iarna,eu cu prietenul meu,Raul am mers afara sa ne jucam impreuna.Era destul de frig,dar noi,..copiii nu mai simtim frigul geros atunci cand suntem cu amicii si ne jucam prin marea de omat sclipitoare.
   Timpul trecea,dar noi nici nu ne dadeam seama la cat de distrati eram.Ne jucam prin zapada,faceam oameni din omat apoi le puneam nume haioase.Inca imi amintesc numele omului nostru din zapada...il chema Smecherul.Facem ingerasi,ne faceam ,,fortarete'' unde sa ne pitim tunci cand ne loveam unul pe altul cu balgari de zapada.
    In sfarsit am ajuns si la partea mai,mai interesanta sa zic asa.Era o mica balticica inghetata bocna,iar eu si cu Raul ne dadeam pe ea,facand tot felul de nazdravanii.Dintr-o data....ce sa crezi?Bufff!A cazut Raul pe gheata fix cu NASUL!In clipa aceea am ras in hohote,n-am mai rezistat momentului tragic,dar totusi,convenabil pentru mine deoarece am ras cu lacrimi.;)))))))))
    La final,noi doi ne-am impacat si ne-am facut un fel de legamant de prietenie.Sa nu mai razi de altul cand are probleme sau..in cazul lui,se loveste.;))))))))))))))
                         Sper ca te-am ajutat!;))))))))))))))))))


Ana2727: Imi dai coronita?;)
Ana2727: Si un ,,Multumesc''?;)
Ana2727: Ti-am dat cerere.;)
Alte întrebări interesante