Biologie, întrebare adresată de iuzcovaalexandra, 8 ani în urmă

Defineşte noțiunea de paşaportul unei plante.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonesilucica
2

De obicei, pașaportul unei plante include informații precum numele acesteia în rusă și latină, clasificarea botanică (specie și familie), originea și caracteristicile îngrijirii.

Cultivatorii de plante compun independent un pașaport pentru floare. Cum este realizat și unde poate fi nevoie, acest articol va spune.

Ex ORHIDEEA

Pașapoartele pentru orhidee includ de obicei cele mai relevante informații: denumirea în rusă și latină, clasificarea botanică (specie și familie), originea și caracteristicile îngrijirii, precum și sfaturi privind udarea, iluminarea, condițiile de temperatură, care depind de tipul particular de orhidee și clima țării de origine.

Pașaportul unei orhidee este aproximativ după cum urmează:

1. Titlu : Orhidee. Orhidee verbum.

2.Familie : Orchidaceae. Orchidaceae.

3.Originea (locul de creștere): pădurile tropicale din America de Sud.

4.Caracteristici de îngrijire :

a. Iluminat: lumină ambientală, iluminare moderată a camerei.

b.Udare: (abundența depinde de specie) cu un flux indirect de apă caldă, până când solul este umezit uniform. Evitați suprasolicitarea / excesul de umiditate.

c. Temperatură: regimul de temperatură este dictat de tipul specific de orhidee, temperatura optimă variază de la temperaturi mici până la medii. După udare, este indicat să așezați orhideea pe un spalier pentru a scurge excesul de umiditate și a preveni degradarea rădăcinilor.

Alte întrebări interesante