Demonstrati ca x^3-2x^2-5X+6=(X-1)(X-3(X+2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
(x-1)(x-3)(x+2)=(x²-4x+3)(x+2)=x³-4x²+3x
+2x²-8x +6=
= x³-2x²-5x +6 C.C.T.D
as simple as that!!!!
+2x²-8x +6=
= x³-2x²-5x +6 C.C.T.D
as simple as that!!!!
albatran:
cu placere...tine minte "pontul" cu pusul unul sub altul termeniide aceeasi putere..m-a invatat si pe mine un SUUUUUPER prof
Alte întrebări interesante
Alte limbi străine,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă