Derivati funcțiile :
1) F: IR -> IR , f(x) = ( x² + 3x - 2 ) e la x . AS VREA SA-MI FACETI REZOLVAREA COMPLETĂ PRIN POZĂ
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
f'(x)=(x²+5x+1) e^x
Explicație pas cu pas:
(( x² + 3x - 2 ) e^x)'= ( x² + 3x - 2 )' e^x+ ( x² + 3x - 2 ) (e^x)'=
(2x+3)e^x+( x² + 3x - 2 ) e ^x =
(2x+3+x² + 3x - 2)e^x=
(x²+5x+1) e^x
saraaah212001:
multumesc din nou
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă