Descompusa in produsi de factori expresia (x^{2} + 2x +1 ) + 3x(x+1) este ...
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
(x²+2x+1)+3x(x+1)=
x²+2x+1+3x²+3x=
4x²+5x+1=
4x²+4x+x+1=
4x(x+1)+(x+1)=(x+1)(4x+1)
x²+2x+1+3x²+3x=
4x²+5x+1=
4x²+4x+x+1=
4x(x+1)+(x+1)=(x+1)(4x+1)
galanalexandra:
mai pun inca una imediat
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă