Limba română, întrebare adresată de sainionut, 9 ani în urmă

descrie intr-un text cel mult 10 randuri orasul culorilor in care ai vrea sa calatoresti.Utilizeaza cel putin 6 adjective care sa exprime culori

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fetele
19
                                     Orasul culorilor

Era inceputul unei zile frumoase de vara. Razele soarelui asteaptau cuminti dupa geam sa ma trezesc. Ma pregatesc sa plec la scoala.
       Afara parea o atmosfera mai diferita.... I-au autobuzul si astept destinatia, cand ajung nu zaream scoala si nici locul obijnuit. Era totul diferit.... Inaintez si observ pe o pangarda numele orasului, era scris multicolor,,, "Orasul culorilor" Nu intelegeam ce s-a intamplat dar totusi peisajul era magnific. Casele vopsite in albastru, roz si galben, copii imbracati in toate culorile, soseaua verde,, rosie si porocalie, copacii movi, si albi, cerul era roz... si toate erau schimbate ... M-am apropiat de copii si am inceput sa ma joc cu ei tot felul de jocuri.... Era minunat. un oras plin de viata cu sclipiri pretutindeni..
      Dintr-o data aud glasul mamei.. care ma trezeste din somn, pentru a merge la scoala. Era doar un vis..!  
 

ionelipate: M-ai ajutat si pe mine! MS!
Răspuns de Ursuletzul
23
Orașul culorilor Era seara iar eu m-am pus să mă culc. Eu am visat ca, călătoresc într-un oraș al culorilor. Acel loc era minunat si plin de culoare. Cerul era de un albastru încântător pe care se zărea un curcubeu foarte intens.Peste tot se zăreau copaci de diferite culori,cei de cireșe erau roșii,cei de banane erau galbeni etc . Iarba era verde ca smaraldul iar florile de culoare roz si mov complectau perfect privelistea.În acel oraș era o atmosferă foarte frumoasă unde păsările ciripeau mereu Acel vis mi-a dat o stare de bucurie toată ziua .
Alte întrebări interesante