Limba română, întrebare adresată de mihaeladobrw, 8 ani în urmă

descriere subiectiva de minim 150-300 de cuvinte in care sa descrieti o zi frumoasa de primavara petrecuta in livada cu meri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexutzaale65
1

Era o zi minunata de primavara.Pasarelele cantau cald si bland,copacii isi plimbau crengile din stanga in dreapta,iar cerul senin albastru stralucea de frumusete.Eram singur/ă in livada buniciilor mei.Acolo se aflau foarte multe tipuri de fructe inclusiv mere,ele pareau rosii,coapte si placute.Merg catre un copacel plin de mere il savurez foarte mult timp,dupa ce imi termin marul meu rosu bun ma rific de langa copac si fug in spre casa bunicilor sa nu ma prinda nimeni ca le mananc merele buncilor.Dar sunt asa gustoase!!!!

Aceasta a fost povestea,sper ca te-a ajutat!

Răspuns de dei59
1

Era o frumoasă dimineață de primăvară.Mireasma florilor de primăvară plutea în aer făcând atmosfera primăverii ca de basm.

Eu căutăm un loc în care să citesc ,Dar si sa admir frumusețea primăverii,așa ca m am dus în livada cu meri.Acolo era o mireasmă încântătoare,pentru ca minunății copaci erau plini de flori frumoase. Acestea atrăgeau si albinele,care prin zumzaitul lor formau o simfonie cu cei mai buni instrumentiști.Razele soarelui mângâiau pământul blând,facand să strălucească roua dimineții care se află pe firele fine de iarbă.

Iar păsările gălăgioase cântau în triluri acompaniate de albine.

Acest loc era perfect pentru citit,asa ca mi am petrecut toată ziua acolo,pana se înserase. De atunci ,mai mereu îmi petrec cea mai mare parte a timpului liber in livada cu meri.

Alte întrebări interesante