Limba română, întrebare adresată de AndraGeniii, 9 ani în urmă

descrierea unui copil de câțiva ani
15-20 de randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Prietena mea ce-a m-ai buna este Anca. Ea are 13 ani si noi ne inelegem foarte bine.Ea este frumoasa si intelegatoare.Parul ei este blond,ca un fel de portocaliu.Ea este slaba.Are nise urechi micute si dragute.E blanda si amabila.Este si foarte destepta.Stie sa se inbrace (sensul alalant.) Ea nu se ia la certa cu oamenii,este si respectoasa cu batranii si cu parinti ei.Este harnica,face curat in casa,ajuta la treburi gospodaresti si are si grija de fratele ei m-ai mic.Ei ii place sa deseneze,sa se de-a cu scket-ul si altele. Ea este de treaba.

Sper ca te-am ajutat.

Utilizator anonim: Coronita?
Răspuns de Utilizator anonim
3
Am in fata casei mele o vecina pe nume ADRIANA, Are varsta de 6 ani. Este  frumoasa , ambitioasa. Parul ii sta frumos asezat in bataia vantului.Ochisori ei mici si albastri iti dau sentatia ca te afli in mare. Buzele mici si crapate din cauza vantului rece nu mai sunt rosi iar nasul si orgazi acesteia sunt minunea zilei.Piciorusele ei elegante se misca ca o balerina iar manutele ei fine fac treaba in casa. Dar mereu este suparta, nimeni nu stie ce se ascunde in casuta ei. Dar noi ne-am dat seama dupa ce am mers sa o vizitam pe ascuns. Am intrat in casa ei mica si darapanata. Am vazut-o ca plangea si am intrebat-o ce are.Ea ne a povestit totul si de acum stim cum sa o ajutam. Am ajutat-o sa se mute la mine acasa. Acuma stau cu ea,de un an. Sunt putin mai mare decat ea,dar asta nu conteaza. Ma simt bine cu ea si imi este ca o sora pentru mine.

AndraGeniii: Muktumesve, da ma refeream la descrierea unui copil de 5-6 ani si la trăsăturile sale , ex ochi , buze , nas etc
AndraGeniii: Mulțumesc***
Utilizator anonim: ok imediaat
Utilizator anonim: gata................
Alte întrebări interesante