Limba română, întrebare adresată de Deyudey, 9 ani în urmă

Descrieti aceasta iamgine cu toate figurile de stil, Va rog ♡.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ydhdgdggdgdg
0
printrun cuvint magic se poate spune de elfi e frajita de mine ocrotita natura frumoasa miraculoasa craiasa.......asa poti incepe sterge ca tiam ajutat putin
Răspuns de Annadya
0
Ce pot spune .... Paradisul pe pamant nu exista , dar aceasta imagine pe care o am in minte imi arata contrariul ♡
Pomii si-au îmbrăcat haina cu frunze verzi(personificare) . Văzduhul încins(epitet) de arsita amiezii veghează lacul al carei ape se clatină încet , parca dansand . Vântul canta armonios din chitara sa spre marginea pădurii. Totul parca s-a oprit, este de o frumusețe aparte, de neînchipuit (enumeratie) locul in care m-am lasat purtată de meleagurile imaginației .
E vara , e vara (repetitie) , pretutindea e vara ,in răcoarea codrilor nesfarsiti , caldura cotropitoare isi pierde din puteri . Parca tot cerul se pregătea de venirea Lunii , noaptea luând locul bulgarelui de foc , astfel tinandu-ne de urat ca o preafrumoasa craiasă a cerurilor , iar stelutele argintii o insotesc pe craiasa noptii ,astfel tot cerul fiind de o frumusețe de nedescris .
In linistea aceea de mormânt isi făcea loc un vânt racoritor care apleca toata pădurea spre pământ , cand dintr-o data vad cum o stea parca vrea sa se desprinda de lumea regatul minunat in care domnea Luna , intr-o clipa începu sa cadă cu o viteza fulgeratoare , atunci am gasit momentul sa imi pun o dorinta ,, Sa mai vad măcar o data un loc atat de minunat pe pamant " , insa visurile mele nu au ajuns departe , cand am deschis ochii l-am vazut pe profesorul de matematica întinzand mana in care tinea creta , bineînteles voia sa ies la tabla .
Off.. nici nu imi dau seama cum am ajuns dintr-un loc asa minunat exact in sală de matematica . Ma bucur totusi ca am descoperit ca imaginatia n-are margini si ca exista cineva , acolo sus care a creat toate minunatiile pamantului .
Sper sa iti placa , nu am gasit atat de multe figuri de stil , daca vrei mai poti integra si tu . Sper ca ti-am fost de ajutor :-)


Deyudey: Daaa mi-a placut iti multumesc inca o data :****
Annadya: :-* :-* ;-)
Deyudey: ;-) ♥♥♥
Deyudey: Ma poti ajuta cu ceva? ^^
Annadya: Depinde ce e ... spune , poate te pot ajuta :-)
Deyudey: pai am nevoie sa povestesti o intamplare dintr-o calatorie alturi de parinti dar trbuie sa fie in Engleza :(
Deyudey: 7-8 randuri...
Annadya: Aoleu , engleza .... Pai nu ma prea descurc la engleza , in ceea ce priveste comunicarea :-( . Tu cum te descurci ?
Deyudey: Nu prea bine...deaia cer ajutorul..
Deyudey: De accea*
Alte întrebări interesante