Limba română, întrebare adresată de gabi34617, 9 ani în urmă

descrieti cea mai frumasa zi din an


Rodi11: 1 iunie
Rodi11: Pentru ca este ziua copiilor
gabi34617: fa o descriere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Orhideea12345678
1
Mie mi se pare cea mai frumoasa zi din am ziua de 1 Martie. Când toata natura se trezeste la viața... Când incep padarelele sa isi cante noul cântec. Soarele începe sa lumineze mai puternic. Incep sa răsară multe flori de difeterite culori cu dierite mirosuri. Norii incep sa fuga de pe cer. Ai impresia ca a inceput o lume noua.
Răspuns de Rodi11
1
1 Iunie

Pentru mine cea mai frumoasa zi din an este 1 iunie, deoarece este zi de sărbătoare foarte importanta pentru noi copiii. In aceasta zi noi serbam ziua internațională a copilului. Este o zi frumoasa in care noi copiii mergem la festivitate in aer liber alaturi de toti copii din oras si desenam cu cretă ce vrem noi pe asfalturi de beton , ne dăm pe ringhis, facem tot felul de concursuri si ne distrăm împreună minunat.Alaturi de doamnele noastre învățătoare ( dirigintă ) facem un marş in care prezentăm pe pancarte făcute de noi , drepturile copilului. Eu am facut o pancartă în care prezint cele mai importante drepturi: dreptul la educatie, dreptul la joacă si la libertate de exprimare a copilului.
Este o zi în care toti copiii sunt fericiti si li se acorda toata atenția si primesc cadouri de la membri familiei si de la toată lumea .
Mie imi place foarte mult aceasta zi pentru ca merg si ma joc cu toti prietenii la festivitatea din aer liber.

Rodi11: Crede-ma ca profesorul se asteapta de la voi sa scrieți despre 1 Iunie pentru ca se apropie deja
Rodi11: Si chiar este cea mai frumoasa zi din an pentru copii
gabi34617: da
Rodi11: O sa vezi maine la scoala ca asa e
Rodi11: paa☺✌
gabi34617: ok
gabi34617: pa
Alte întrebări interesante