Limba română, întrebare adresată de WhiteAndBlue, 8 ani în urmă

Descrieti, va rog, intr-o pagina​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
5

Cerință:

 Realizați un eseu scurt de minim 10 enunțuri cu tema "Casa copilăriei fericite".

Răspuns:

*INTRODUCERE

 Copilăria reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viața unui om, fiind încărcată de nenumărate jocuri și bucurii. Cele mai deosebite amintiri sunt concepute în casa copilăriei.

*CUPRINS

  Momentele cele mai fericite din viața oricărei persoane sunt cele alături de familie, în căminul cald și primitor. Sărbătorile sunt pline de parfumul vremurilor trecute, de gustul delicios al bucatelor pregătite cu grijă de mămici și bunici și de jocurile atât de distractive! Aceste evenimente sunt valorificate de fiecare copil, reprezentând micile bucurii ale viitorului adult, aducând un plus de culoare vieții sale. De asemenea, în cadrul familiei se formează, inițial, educația copilului, de aici venind expresia "cei șapte ani de acasă". Copilăria evidențiază tot ce este mai frumos într-un om. Această perioadă este încărcată de imaginație, de dorințe mari și de multă sensibilitate. Casa copilăriei trebuie să fie un loc deschis, cald, care să îi aducă multe bucurii membrilor familiei. Desigur, momentele dificile există în orice familie fericită, dar dacă există dragoste și înțelegere, toate problemele vor fi doar trecătoare.

*ÎNCHEIERE

    Astfel, fiecare om își aduce aminte cu mult drag de casa copilăriei fericite care i-a conturat sufletul într-un mod atât de frumos.


WhiteAndBlue: Multumesc mult!!!
Farben: Cu drag! <3
Alte întrebări interesante