Limba română, întrebare adresată de Rosioara2002, 9 ani în urmă

Descriti ambii parint cu verbe la participiu .Va rog mult!coronita si puncte!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Parintii mei sunt niste oameni minunati.Au stiut sa-mi indrume pasii spre un drum presarat cu belsug si fericire.Noi am vorbit deschis despre orice problema .Au stiut sa-mi asculte problemele si sa imi dea incredere in mine.
 Mama o femeie slabuta ,nu prea inalta are parul negru ca abanosul ce curge in cascade pe umerii ei mici.Ochii sunt albastrii ca marea si transmit bunatate si liniste.Gura mica ,cu buze rosii ca macul rosteste doar vorbe intelepte si sfaturi benefice mie.Mersul usor ca de caprioara o face foarte senzuala.
Tata este opusul mamei ca fizionomie ,inalt ,spatos si cu un caracter de fier.Are parul saten ,dat pe spate ceea ce ii da un aer de intelectual,ochii caprui care se incadreaza bine in fata lui rotunda.
Am invatat de la ei sa fiu un copil ascultator,cu bun simt si sa imi respect aproapele.Imi iubesc parintii mai mult decat orice pe lume


Rosioara2002: sescuaci mersi
Rosioara2002: dar dupa ce scriu in caiet poti sami stergi intrebarea ca multi colegi din calasa mea se uita si copie eu atunci am lipsit si nu stiu opparticipiu te rog mult
Rosioara2002: da dupa ce sriu eu o sa te anunt
Rosioara2002: poti sterge
Răspuns de PutereDinu
1
 Sunt niste fiinte de inchipuit, bunatatea lor iti topeste inima de namaipomenita ce este. Tata ne conduce familia cu toata iscusinta sa unica. Harnicia sa nesfarsita le face fata tuturor ca este un tatic bun, care-si iubeste si isi intretine familia cu toate puterile sale infinite, si nu are timp de stat, deoarece el stie mereu ca pentru familia sa intotdeauna trebuie de gasit ceva de mancare. Pe mama, mereu si oricand o voi iubi si indragi, putin mai tare decat pe tata, deoarece ea, mi-a dat viata, ea m-a pus pe picioare. Chipul ei luminos mereu sta ca o oglinda-n inima mea. De iubit, o voi iubi variat, dar de uitat, nu o voi uita niciodata.
Alte întrebări interesante