Biologie, întrebare adresată de cristinaangel29, 9 ani în urmă

Difernta dinte o micografie electronica si un microscop cu lumina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de beauty4
0
diferența dintre o micografie electronica și un microscop cu lumina este ca micografie este electronica (cu curent) și microscopul este cu lumina.

electronică:cu curent și este cu multe fire în el. mereu are nevoie de baterii sau trebuie băgat în priză.

cu lumină: nu are nevoie de curent, ba chiar sunt unele care au nevoie de baterii (puțin probabil).

ce îți poate fi de folos:

1)FABRICAREA:
intre doua lucruri, unul cu curent și unul din lemn, spunem ca cel cu curent este mai greu (mai dificil) de fabricat decât cel din lemn. Cu cât obictul este mai mare și ar și curent, spunem ca e mai greu de fabricat decat cel mare și fără curent. Diferența între un obiect cu baterii și unul care trebuie băgat în priză, este ca cel cu baterii se fabrica mai greu decât cel care trebuie băgat în priză. Fabricarea unui obiect fără curent (din lemn). Este mai dificila (mai grea) de fabricat atunci când obiectul este mai mare, iar când obiectul este mai mic, este mult mai ușor de fabricat.

2)OBIECTE:
În lumea ăsta sunt multe obiecte, însă sunt mai multe obiecte fără curent decât cele cu curent. Obiecte fără curent:(caiet,masa,mobila,etc.) si obicte cu curent:(aragaz,mașina de spălat rufe,televizor,etc.) trebuie băgate în priza când le folosești și (telecomanda,lanterna,ceasul, etc.) au nevoie de baterii.

3)DIFERENȚA ÎNTRE ELE:
Diferența între două obiecte oarecare, spunem ca cel cu curent este mai periculos de folosit decât cel fără curent, pentru ca cel cu curent are multe fire care pot fi sensibile și dacă acele fire nu mai au rezistență, poți sa te curentezi sau dacă este defect la fel, poți sa te curentezi și de aceea dacă te curentezi, poți sa mori (exista șanse mici de mai supraviețui după ce te curentezi). Obiectele fără curent nu sunt periculoase. Adică precum "medicamentele", trebuie citit prospectul înainte de folosirea medicamentului.

4)RĂSPUNSUL INTREBARII:
Răspunsul întrebării este ca mocografia electronica este mai periculoasa decât microscopul cu lumină, deoarece tot ce este cu "electric" este mai periculos decât cel cu "lumina".

TI-AM SPUS ȘI ALTE LUCRURI CARE ÎȚI POT FI DE AJUTOR ALTA DATĂ.

SPER CA TE-AM AJUTAT!
Alte întrebări interesante