Limba română, întrebare adresată de NarcisMessi10, 8 ani în urmă

Discurs de sfarsit de clasa a 8 a ...va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 66666fywe
2

Răspuns:

 

Dragi profesori, părinţi şi colegi aş dori, în primul rând să mulţumesc in special cadrelor didactice şi părinţilor pentru faptul că în aceşti 8 ani de zile au avut rabdare cu noi ,ne-au sprijinit si ne-au dat sfaturi care ne-au ajutat să ne alegem propriul drum în viaţă, iar colegilor mei le multumesc pentru anii frumosi pe care i-am petrecut impreuna.

Mă adresez acum vouă dragi colegi din clasa a VII – vă predăm cheia succesului, cheia şcolii,depinde doar de voi, ce rezultate o să obţineţi la învăţătură şi va urez sa aveti noroc în întreaga voastră viata.

Aş dori ca încă odată să mulţumesc profesorilor şi părinţilor pentruefortul depus, pentru că ne-au stat mereu alături, dar de asemenea vreau să leurez tuturor colegilor mult succes mai departe, în viaţă şi vă doresc vacanţă plăcută şi vă urez tuturor un rămas bun

Răspuns de daniela8960
1
Buna! Chiar daca in acesti opt ani de zile nu am fost cel mai cuminte copil, eu îi multumesc foarte mult doamnei invatatoare cat si doamnei diriginte pentru ajutorul depus, doamna invatatoare pentru ca m-a ajutat sa scriu sa socotesc,cat si doamnei diriginte pentru ca m-a ajutat sa evoluez ! Multumesc pentru atentie!
Alte întrebări interesante