Limba română, întrebare adresată de nellla99, 9 ani în urmă

Discurs pentru dirigintă


EmiliaOancea: ce fel de discurs?
nellla99: Terminare clasa a 8a
EmiliaOancea: am pus raspunsul.Sper sa-ti placa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de escu0110
1
nu am prea inteles ce fel de discurs dar sper ca raspunsul meu sa te ajute.
       Doamna diriginta,
Cu stima si respect va salut si tin acest discurs pentru a va multumi pentru anii minunati petrecuti la scoala alaturi de colegi minunati, profesori  minunati si momente minunate.  Am petrecut multi ani impreuna dar inmod egal ne aitratat pe toti colegii mei si pe mine. ca o mama teai pus la dispozitie in fata nostra si pentru aceasta dar si pentru maul maimulte va multumesc!
Răspuns de EmiliaOancea
3
Imi pare foarte rau ca trebuie sa ma despart de toti colegii , dar cel mai mult o sa-mi lipseasca buna si minunata mea doamna diriginta.Aceasta mi-a fost ca o mama si ma ajuta de cate ori aveam nevoie. La inceputul clasei a5-a ma simteam pierduta printre profesori , dar doamna diriginta ma ajutat sa ma acomodez cu tot ce inseamna scoala generala .Din clasa a 5-a pana acum  mi-a fost alaturi si la bine si la greu asa cum face o adevarata mama , iar eu trebuie sa o parasesc cu mare durere in suflet. Stiu ca dumneavoastra(te adresezi dirigintei tale) o sa fiti mandra de mine si o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa fie asa pentru ca vreau sa va arat cat de mult respect va port pentru toate invataturile ce mi le-ati dat.
Va multumesc pentru tot ! Nu va spun adio pentru ca odata si-odata o sa ne intalnim si o sa va spun cum va spun si acum " Va multumesc si va iubesc , doamna diriginta!"
Alte întrebări interesante