Engleza, întrebare adresată de ch2001anamaria, 8 ani în urmă

doresc să fie tradus pentru că nu știu cum ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robertamaria69
1

Sunt Ross din Michigan, SUA. Organizam un proiect la scoala despre adolescentii din jurul lumii. Voi scrie despre o zi obisnuita in Suedia. E cineva Suedez? Ajutor!

Buna, @rosstheboss! Numele meu este Dure si am 12 ani. Sunt suedez, dar in acelasi timp sunt si Sami. Sami sunt oamenii care locuiesc in Suedia, Norvegia si Finlanda. Vorbim limba Sami si mergem la scoli speciale pentru Sami.

Locuiesc cu mama, tata si fratele meu, Hennet. Familia noastra are multi reni. Poti vedea unul din ei in poza mea de profil! Tatal meu are grija de ei, iar mama sta acasa si face haine Sami pentru a le vinde. Hennet si cu mine mergem la scoala.

Ne trezim la 7 dimineata, ne imbracam si servim micul dejun. Apoi mergem impreuna spre scoala. Cursurile incep la 8:30 si se termina la 15:00. Vorbim Sami si suedeza in clasa, dar invatam si engleza  si franceza! Dupa scoala, de obicei ma joc fotbal cu prietenii mei, apoi merg acasa si imi fac temele.

Seara, mananc o masa calda cu familia mea. Uneori, mama ne spune povesti vechi Sami sau ne jucam Sahkku, un joc Sami de societate. De obicei ma uit la televizor sau folosesc computerul. Imi place sa postez comentarii sau fotografii pe platformele de socializare si sa vorbesc cu prietenii mei online.

Sper ca asta te va ajuta cu proiectul tau!


ch2001anamaria: meris mult
robertamaria69: cu placere!! cu drag!
ch2001anamaria: o seara buna
Alte întrebări interesante