Limba română, întrebare adresată de AddFluffy, 9 ani în urmă

Dragi oameni.Imi puteti spue o compunere cu titlul,,la tara"?

PS:fara bunici


tsorin99: cam de cate randuri sa fie ?
AddFluffy: 25-30. !_!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petrw
53
                Ce poate fi mai frumos decat sa locuiesti la tara? Departe de zgomotul si aglomeratia din oras viata la tara este cea mai relaxanta.Linistea deplina si aerul curat este tot ce iti trebuie pentru a duce un trai bun alaturi de familie.
               Cel mai frumos anotimp este vara.Este si vacanta iar copiii au foarte multe activitati in perioada aceasta ,deci sunt foarte ocupati. Mersul la scaldat sau "la furat" sunt unele dintre activitatile cotidiene.
                   In concluzie sa traiesti la tara este foarte frumos
Răspuns de tsorin99
47
                                                            La  tara 
Suntem la tara, la mine acasa, aici unde leagana vantul frunzele arborilor seculari ce-si poarta clipele din viata istorisindu-ne povestea locului, aici intr-un tinut minunat.
Si daca imi place ceva sa fac aici, cel mai mult este sa proivesc cerul, un cer asa de senin, si instelat, unde este ceva ,ceva mic o steluta a mea.
Si daca este un loc unde poti sa faci ceva , orice , este acolo , unde soarele este prieten, prieten cu o lume , o lume in care totul se schimba.
Intr-un loc unde poti sa visezi ,asa departe incat sa simti ca zbori undeva unde poti sa atinci un nor, si sa vezi lumea .
Ceva ce ne atrage acolo, la tara, de unde totul a plecat, este natura, o natura care daca iti este prietena , iti va permite sa vezi frumosul in care traim, apei de izvor, al aerului curat, a tot ceea ce-ti doresti tu , fiindca tu aici dictezi, esti propriul tau stapan, in natura.
La tara, un loc unde , linistea si gandirea se armonizeaza perfect , aici unde poti sa faci baie in ploaia de lumina, sa simti totul, trecut prezent si viitor, unde poti sa te simti pe tine, acasa.

tsorin99: placerea este de partea mea :D
AddFluffy: =D =D XD
tsorin99: ;)
Alte întrebări interesante