Limba română, întrebare adresată de JohnyTest12, 8 ani în urmă

Dreptul copilului la viata privata compunere. Daca va fi scris drepturile copilului in general voi sterge raspunsul, deoarece nu ma ajuta . Doresc compunere despre dreptul copilului la viata privata!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LumeRelativa
8
Viața privată

Cu toții meritam o viața privată, chiar dacă părinții vor sa știe tot.. Multi s-au confruntat cu sentimente îngrozitoare atunci când părinții le-au citit conversațiile. Oare care sunt drepturile noastre , ale copiilor, când vine vorba de viața privată?

Conform cercetărilor, copilul va avea o viața socială mai buna, alegându-și singuri deciziile corecte... Sau incorecte. Făcând alegeri greșite, putem capata experiența de viața, făcându-ne atenți in privința aceasta. Bineînțeles, nu e bine sa te ascunzi de adulti, deoarece ei te pot ajuta. Dar oare cum de știu sa ne dea sfaturi? Ei bine, au trecut prin mult mai multe fata de noi. In opinia mea, părinții ar trebui sa ne verifice telefoanele o data pe săptămâna, sau chiar o data pe luna. Nu este deloc bine sa ne ascundem de ei! Pana la urma, tot ne vor afla secretele!

Sper ca ați inteles drepturile noastre la viața privată!


[cred ca te-am ajutat... sunt in clasa a 6-a]

LumeRelativa: Coroana????❤️
Alte întrebări interesante