Limba română, întrebare adresată de bucatareasasef, 9 ani în urmă

După atata relaxare ai nevoie de putina aventura!Parc Aventura Brasov este cel mai mare parc de aventura din Europa de Est,avand trasee de pana la 20 de metri.Oare cum e acolo la inaltime?Imagineaza-ti cum ar decurge o zi din viata ta,daca ai trai intr-o casa de copac.Noteaza-ti ideile in 5-6 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
122
Eu,dacă aș trăi într-o casă în copac,aș avea grijă la înălțime,dar tot odată aș admira priveliștea văzută de sus!Ciripitul asurzitor al păsărelelor îmi liniștește mintea și sufletul.Dacă aș trăi într-o casă din copac,probabil ar fi o experiență de neuitat!

Clashroyaleproplayer: Multumesc mult
Utilizator anonim: Cu plăcere!
AlexChera2004: multumesc
VladRapha: Asall
VladRapha: Cine vrea sa facem ceva misto???
VladRapha: Si daca vrea cineva sa facem acea chestie ar trebui sa fie prieten cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!!
VladRapha: !!!!!!!!!!!!!!!?!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!\!!¡¡¡{¡¡¡¡¿¡¡¡¿¿¿¡¡¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¡¡¡¡¡¡¡¿¡¿¡¿¿¿???????!!!!!!!!!!
mirunabacanu200: Ms
DeeJayMeX: mersi
Răspuns de stefania1975
29
Sincer ar fi totul incredibil...M-as uita in fiecare minut la minunata priveliște din parc, as asculta strigătele de fericire ale copiilor care se dau in tot felul de carusele... Dar si strigătele speriate ale celor mai micuți dintre ei pe care as incerca sa-i încurajez, chiar dacă stiu ca nu m-ar auzi nimeni eu as striga si m-as pune în pielea lor astfel nu m-as putea plictisi niciodată acolo chiar dacă eu nu merg in parc... Totul ar fi minunat.. As paria cu fratele meu mai mic pe cel care cred ca va rezista mai mult în carusel sau cel care are o țintă mai bună sau poate am incerca împreună sa evadam si sa mergem si noi in parc fara ca părinții să stie chiar dacă am riscă să fim pedesiti... Nimic nu mai contează plus ca nimeni ni stie ce ne ar putea da în cand sa facem... Sincer nici noi nu stim..

stefania1975: Multumesc pentru coroana!
bucatareasasef: cu placere
bucatareasasef: vrei sa fim prietene
stefania1975: da
teisangaby123: multumesc foarte mult stefania1975
stefania1975: cu placere! :-)
teisangaby123: vrei sa ramanem prieteni?
stefania1975: da
teisangaby123: ok
Alte întrebări interesante