E (x) = (x+2 +4supra x-2 ) : x la puterea a doua - 4x+4 supra x la puterea a treia - 2x la puterea a doua -4x+8
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
E(x) = [x+2 + 4/(x-2)]: (x-2)² /(x³ - 2x² - 4x +8)=
= x²/(x-2) ·[x²(x-2) - 4(x-2)]/(x-2)² = x²/(x-2) · (x-2)²·(x+2)/(x-2)² =
= x² ·(x+2)/ (x-2)
= x²/(x-2) ·[x²(x-2) - 4(x-2)]/(x-2)² = x²/(x-2) · (x-2)²·(x+2)/(x-2)² =
= x² ·(x+2)/ (x-2)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă