Limba română, întrebare adresată de SERGHEIDOGARI5, 8 ani în urmă

ecstrageti VA rog din monologul interior a unui e book de Umberto eco 3 propozitii despre tehnologii dau 20j de puncte VA rog urgent ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TatianaB
1

Monologul interior al unui e-book de Umberto Eco

Umberto Eco (1932–2016) -a fost un cunoscut lingvist și romancier italian. Autor de studii teoretice și de eseuri, îl interesa vechile manuscrise, dar și cele mai noi forme de comunicare și depozitare a informaţiei.

În continuare secvențe din textul „Monologul interior al unui e-book” de Umberto Eco, în care se relatează informații despre tehnologii:

  • [...] sunt un e-book, o carte electronică, ale cărei pagini curg pe un ecran. Se pare că eu am o memorie mai mare, [...] aș putea să găzduiesc foarte multe texte, toate laolaltă.
  • [...] mai am și un program intern, ca o memorie a mea. Înțeleg cine sunt nu numai grație textului pe care-l găzduiesc acum, ci prin însăşi natura circuitelor mele.
  • [...] există o zonă a memoriei mele care rămâne trează: ştiu cine sunt, ştiu că am un text înăuntru, chiar dacă nu pot să pătrund în el. [...] ştiu să spun ora exactă, şi ziua, şi anul.

Rezumatul textului Monologul interior al unui e-book” de Umberto Eco, poate fi citit aici: https://brainly.ro/tema/2805309

Succes!

#SPJ9

Alte întrebări interesante