Limba română, întrebare adresată de MirunaDolanescu, 8 ani în urmă

elaborati o cerere catre administratia institutiei incare studiati, prin care solicitati organizarea in scoala a unei sectii de fodbal pentruelevii de 14-16 ani.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenush2002oyac74
9

CERERE

 

 

Domnule director,

 

                        Subsemnatul Popescu Ion, elev în clasa a VII-a A din cadrul școlii gimnaziale nr.444 din București,

Vă rog să analizați propunerea mea de a organiza în cadrul școlii o secție de fotbal pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani.

Fac această cerere întrucât există numeroși doritori foarte talentați la fotbal, dar care din păcate nu au posibilitatea de a avea un cadru organizat pentru acest sport.

Orele de educație fizică din orarul școlar nu permit desfășurarea acestui sport fără a  deranja activitatea programului de școală; sunt foarte scurte, elevi foarte mulți la clasă, care nu sunt toți pasionați de fotbal.

Sunt convins că odată cu deschiderea acestei secții specializate doar pe fotbal, noi, doritorii, ne vom perfecționa și totodată vom putea să reprezentăm și școala la diferite meciuri, astfel crescându-i renumele.

Vă rog, domnule director, nu neglijați cererea mea și gândiți-vă la câte beneficii ar exista dacă în școala noastră ar fi o astfel de secție.

 

 

 

Data                                                                                                                                              Semnătura

....................                                                                                                                ........................

 

 

 

 

 

 

Domnului director al Școlii Gimnaziale nr. 444

Alte întrebări interesante