Limba română, întrebare adresată de Anonim4214, 8 ani în urmă

Eseu: ,,Ai vrea sa calatoresti intro tara vorbitoare de limba engleza, de ce?"
Urgent!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sory321
1
As vrea sa calatoresc intr-o tara vorbitoare de limba engleza deoarece sa aflu ce mincaruri traditionale au,sa stiu ce locuri frumoase sunt sa imi fac prieteni vorbitori de limba engleza. Engleza este o limba placuta.

Anonim4214: Multumesc, dar am uitat sa scriu iin intrebare ca eseul sa contina 15 rinduri de caiet... dar oricum multumesc
sory321: cpl nai pentru ce
Răspuns de marcela16
3
Mi-as dori foarte mult sa călătoresc intr-o țară vorbitoare de limba engleza pentru că mi-as aprofunda mult mai bine cunoștințele mele de limba engleza. Una e când vorbești engleza la școală sau când ai ocazia sa întâlnești o persoana care vorbește limba engleza, și alta e situația când te afli intr-o țară în care ești nevoit sa vorbești această limbă tot timpul pentru ca cei din jurul tău să te și înțeleagă. În plus ai ocazia de-a învăța obiceiuri și tradiții ale locului, ceea ce mi se pare foarte interesant pentru că, cu cât știi mai multe cu atât mai mult ți se pare acea țară mai frumoasă și totodată mai interesantă. Limba engleza este o limba de circulație și mi-ar place sa o vorbesc cât mai bine.

marcela16: Mersi
Anonim4214: Tie iti multumesc!
Alte întrebări interesante