Limba română, întrebare adresată de deadinside23, 8 ani în urmă

eseu crăciunul în familia noastră
URGENT DAU COROANA SI 5 STELE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanaalexa1718
2

Explicație:

In fiecare familie Craciunul este o sarbatoare deosebita petrecuta in sanul familiei, familia mea nu este o exceptie. Inainte de Craciun noi impodobim bradutul si avem traditia de a aduga pe langa jucarii si ciocolate, astfel ramurile nu sunt doar frumoase, ci si dulci. Traditia data o avem inca din copilarie si la sigur ne face minunata sarbatoare si mai frumoasa. Desi pare ceva nesemnificativ este o tradifie pe care o voi respecta si transmite cu strictete-pentru a bucura familia in continuare. Seara de Craciun o petrecem mereu impreuna stand la masa, privind filme si focurile de artificii. Caldura acestei sarbatori ma face cu adevarat fericita si sper sa se continue la fel.


deadinside23: mulţumesc
ioanaalexa1718: Cu plăcere.
Răspuns de nicussea
1

Răspuns:

Înca de mici,ne place sa petrecem Craciunul impreuna cu cei dragi.

În multe situatii se intampla sa nu fim toata familia la un loc dar,ne bucuram si cu cei ce sunt alaturi de noi.In familia mea craciunul se sarbatoreste astfel

1.Cu o zi inainte de Craciun ,alaturi de mama si bunica gatim cele mai gustoase bucate traditionale

2.In seara de Craciun , ne adunam toata familia la un loc iar daca este vre-un membru ce nu poate fi cu noi la moment,il tinem in suflet si ne rugam si pentru el.

3.Intampinam cu mare drag colindatorii si le oferim dulciuri si colacei. Când sunetul colindelor se stinge şi noaptea coboară, aştept şi eu la fel ca toţi copiii din lume, ca pe drumul nins de lună să sosească şi la casa noastra Moş Căciun.

Bradul il aşteapta şi el, împodobit, plin de lumini şi de globuri sclipitoare. Pe masă, mama a pus trei lumânări şi le-a aprins. Lumina lor caldă ne învăluie şi în casă se aşterne liniştea.

La venirea serii inainte sa ne punem la somn nu uitam sa ne rugam la Domnul Isus Hristos

 Din toate sărbătorile ce ne sunt date, cea mai frumoasă pentru mine este şi va rămâne Crăciunul

Explicație:

Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante