Limba română, întrebare adresată de lorena6996, 8 ani în urmă

eseu despre adio toamna frumoasa doamna va rog repede ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicoletapintilis28
0

Răspuns:

A venit și timpul sa ne întâlnim,cu iarna dar stop! Că acum până să trecem la iarna am uitat de scumpa noastră toamnă.Pt.unii toamnă este un miracol dar pentru alții este o spaimă ca vine școala teme pt.acasă.Cu miracole toamna ,ne dă roade multe toți oamenii harnici numiți gospodari plec pe câmpuri strâng porumb ,în vii plec ce strâng struguri,etc...

Gospodarii umpl camările cu diferite roade : porumb ,struguri ,dovleci,cartofi,mere,pere,prune,morcovi,etc..Cad frunzele ca într-o poveste de fantezie se așează un covor frumos de frunze colorate.

Toamna ,este cel mai frumos anotimp se spune că toamna este un anotimp cu noroc plin de roade multe .Este cel mai colorat anotimp culorile toamnei sunt verde puțin întâlnit cele mai întâlnite culori sunt oranj,rosu,galben și maro.

Spune-m acum adio ,draga frumoasă toamna o sa ne fie dor de tine ești cel mai frumos anotimp, anotimpul roadelor toamna oamenii sunt harnici ,păsările călătoare au plecat în tari mai calde ,frunzele cad la pământ ca pe un vis neîmplinit.

Alte întrebări interesante