Limba română, întrebare adresată de valeriasavca, 9 ani în urmă

eseu despre ,,cum sa fii copil,,

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tsorin99
0
Din punctul meu de vedere, copil este oricine indiferent de varsta , tot copil va ramane acolo in adancul sufletului.
In primul rand, putem sa traim copilaria in viitor prin amintiri, ele sunt singurele care ne aduc aminte de trecut.Amintirile sunt poze despre trecut , dar retraite in prezent.
Pe de o parte, copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata unui om, intrucat atunci pasii sai pornesc in viata, si este prima data cand se poate gandi la viitor, dar este prea devreme.
Pe de alta parte , toti am fost copii si am invata sa nu repetam greselile trecutulu si in vitior , si asfel am ajuns unde suntem in acest moment.
In alta ordine de idei, copilaria, o varsta a inocentei in care totul este posibil , ne va ramane intiparita in minte ca o raza de lumina, etern in miscare.Fiecare fapata a trecutului . 
Un alt argument, care vine in sprijinul avirmatiei ca aceasta perioada, capilaria, nu va fi nociodata uitata, se reflecata si in prieteni.De mic copil si pana in eternitate ne facem prieteni.Ei sunt dovada vie a unei existente anterioare int-o lume magica, delimitata de cea a oamenilor mari, o lume prin care toti am trecut si nu ne-am mai dori sa o parasim.
In conluzie, timpul curge necontenit, in fuga sa nebuna, dar tot el si-a lasat amprenta asupra noastra , in ceva numit copilarie 
 
                                                                        Realizat de T. Sorin:D



Alte întrebări interesante