Biologie, întrebare adresată de cipumtw0882, 8 ani în urmă

eseu despre importanta florilor
Clasa 6-a​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de paulmirt8
1

Răspuns:

Florile, in viata noastra, ofera mult mai mult decat frumusete si miresme imbietoare. Florile, la fel ca copacii, au un rol esential in eliminarea dioxidului de carbon si a toxinelor din atmosfera. Pe langa asta, florile hranesc foarte multe animale. Pentru cei mai multi oameni, florile ofera simpatie, liniste si sunt o parte integranta a ceremoniilor vietii.

Florile sunt o parte importanta din viata noastra, atat in momentele dificile, cat si in cele vesele. In mod traditional, florile la inmormantari aduc un sentiment de liniste. Florile joaca un rol esential in tematica din cadrul nuntilor, botezurilor sau petrecerilor, fiind foarte importante in decoruri. Din punct de vedere psihologic, florile te pot ajuta sa reduci nivelul stresului si sa atenuezi anxietatea. Cel mai traditional mod de a-ti exprima recunostinta si dragostea pentru persoana iubita este prin

Multe flori sunt zdrobite si folosite in scop medicinal. Hibiscus Sabdarifa, numita si Roselle, este un exemplu bun de floare care serveste ca un laxativ eficient, fiind folosit de secole de fitoterapeuti si practicieni ai medicinei populare. Atat florile cat si frunzele pot fi utilizate in ceaiuri. Alte cateva exemple de flori folosite in medicina naturista: begonia, calendula, macul, crizantema, musetelul, papadia si multe altele.


cipumtw0882: ms mf
paulmirt8: vr coroana sa urc la rangul următor te rog
cipumtw0882: nu îmi arata sa o dau
paulmirt8: ok
Alte întrebări interesante